Agile yazılım geliştirme metodolijilerinden Scrum‘ın yaratıcılarından biri olan Jeff Sutherland 16-17 Ocak 2014 tarihinde Scrum Turkey’in düzenlediği bir etkinlikle İstanbul’da. 2 günlük bir eğitim için ülkemizde bulunacak Jeff Sutherland, bu etkinlik kapsamında Certified Scrum Master eğitimini veriyor olacak. Özellikle Jeff Sutherland’dan bu eğitimi almak, böyle bir fırsata sahip olmak kaçırılmayacak bir fırsat. İlgilenenlere ve imkanı olanlara şiddetle tavsiye ederim. İmkanı olanlara diyorum çünkü ücretli bir eğitim. Daha fazla ayrıntıyı ve katılım ile ilgili bilgileri http://www.creatorofscruminturkey.com/ adresinden takip edebilirsiniz.

Eğitime katılma imkanı ya da fırsatı bulumayacaklar için 16 Ocak 2014 akşamı 19:00-21:00 arası Jeff Sutherland’in konuşmacı olarak katılacağı ücretsiz bir etkinlik olacak. Bunu da hatırlatmak isterim… Bu etkinlik ile ilgili ayrıntılar zaman yaklaştıkca Scrum Turkey‘in web sitesinde olacaktır. Tarihi not alıp, siteyi takip edin derim.

Jeff Sutherland İstanbul'da...

Aşağıda Jeff Sutherland’in 5-6 yıl önce Google TechTalks’da “The Secret Sauce of Improving Your Scrum Team” konulu konuşmasını da izlemenizi tavsiye ederim.