Ankara’da Temmuz ayından itibaren belli dönemler içerisinde, 2 günlük Scrum eğitimleri başlıyor. Scrum.org onaylı ve ScrumTurkey desteği ile gerçekleşecek bu eğitimleri Scrum eğitmeni Faisal Mahmood veriyor olacak. Eğitim içerikleri ve fiyatları hakkında ayrıntılı bilgiyi aşağıdaki “Kayıt” linklerinden öğrenip,takip edebilirsiniz. Ankara’da ki Scrum ile ilgilenen kişilere bu güzel fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ederim.

Scrum.org onaylı, sertifikalı Scrum eğitimleri ScrumTurkey desteği ile artık Türkiye’de! ScrumTurkey’e makaleleri ile katkı da bulunan, Scrum eğitmeni Faisal Mahmood, ScrumTurkey desteği ile Türkiye’ye geliyor. Scrum konusunda bilgisini arttırmak, deneyimlerini paylaşmak ve sertifika sınavlarına hazırlık yapmak isteyen herkesi bu eğitimlere davet ediyoruz.
Eğitmenimiz Faisal Mahmood, dünya genelinde 1000 üzerinde katılımcıya eğitim vermiş ve halen bir çok ülkede eğitim vermeye devam etmektedir. Agile Adoption Mistakes isimli kitabın yazarıdır. Kendisi davetimizi geri çevirmeyerek Türkiye’de eğitim vermeyi kabul etmiştir. Eğitim kontenjanları sınırlıdır. Acele edin ve bu fırsatı kaçırmayın.
Eğitimler ilk aşamada Ankara‘da düzenlenecektir. İstek olması dahilinde diğer şehirlerimizde de bu eğitimleri düzenlemeye çalışacağız. Katılımcılara Scrum.orgsertifika sınavlarına giriş şifresi verilecektir. Eğitimlerin düzenleneceği yer daha sonra bu sayfadan açıklanacaktır. Kayıt bağlantısını kullanarak eğitimlere kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Detaylı bilgi için: baris@scrumturkey.com

Tarih Eğitim
12 – 13  Temmuz Professional Scrum Master Kayıt >
13 – 14  Eylül Professional Scrum Master Kayıt >
17 – 18  Eylül Professional Scrum Product Owner Kayıt >
19 – 21  Eylül Professional Scrum Developer (Java) Kayıt >
22 – 23  Kasım Professional Scrum Master Kayıt >
26 – 27  Kasım Professional Scrum Product Owner Kayıt >
28 – 30  Kasım Professional Scrum Developer (Java) Kayıt >