Birbirinden ne kadar uzak iki kelime, fotoğrafcılık ve Arda…

Uzun bir süredir fotoğrafcılık olayına hobi şeklinde heves etmiş bir şekilde dolanıyordum. Zaman ilerledikçe biraz daha içine girdim ve hakkını vererek ama hobi çerçevesini aşmadan fotoğraf çekmek için Nikon D60 aldım. Uzun bir araştırma evresinden sonra yeni başlayanlar için en uygun giriş seviyesi SLR’in Nikon D60 olduğu gördüm. Oldukça da memnunum açıkcası. Fotoğrafçılık olayına girmek isteyen herkese bu makinayi tavsiye ederim.

Haftasonları ya da uygun olduğum her fırsatta, dışarıda fotoğraf çekmeye çalışıyorum. Çok ama çok zevkli bir hobi. Yani uzaktan bakında, ne kadar zevkli gelebilir ki diyebilirsiniz ki, çok önceden ben de öyle diyordum. Ama boynunuza astıktan sonra makinayı bazı şeyler anlam kazanıyor.

Şuan için makinayı tanıma, çeşitli çekim tekniklerini öğrenme aşamasındayım. Uzun bir sürede bu şekilde gidecek gibi. Şahsen bir sıkıntım ya da itirazım yok bu konuda. Oldukça maymun iştahlı olan ben, bir an önce olsun herşey,bunuda yapim şuda olsun şeklinde herşeye yaklaşan ben bu konuda oldukça sabırlıyım nedense…

http://picasaweb.google.co.uk/ardacetinkaya adresine çektiğim fotoğrafları koyuyorum.Bilmem ilgilenen olur mu…