18 Ekim Cumartesi günü, İstanbul Şehir Üniversitesi‘nde düzenlenecek olan, artık geleneksel hale gelen, NedirTV?com’un bir etkinliği mevcut. Yazılım ve yazılım sektörü ile ilgili çeşitli konuların deneyimli ve tanıdık simalar tarafından paylaşılacağı bu mütevazi ve sıcak etkinliği kaçırmamanızı tavsiye ederim. Benim de Microservices ile ilgili sesli düşüneceğim bir sunumum olacak. Fırsat yaratıp da uzun süredir göremediğim arkadaşları da bu vesile ile görecek olmak benim için ayrı bir motivasyon. 🙂

Etkinlik programı ve ayrıntıları aşağıdaki gibi; katılmak için bu adresteki kayıt formunu doldurmanız gerekmekte.

18EkimNedirtv.com‘un düzenlediği Yazılım Teknolojileri Seminerleri yazılım dünyasının deneyimli konuşmacılarını bir araya getiren yazılım ve bilişim teknolojileri etkinliğidir. Arda Çetinkaya, Burak Selim Şenyurt, Ercan Bozkurt, Muhammed Cuma Tahiroğlu ve Nezih Tınas‘ın etkinlik boyunca yapacağı beş farklı sunuma katılmak için etkinlik.com.tr üzerindeki kayıt formunu doldurmanız yeterlidir.

Etkinlik programı
10:00 Kurumsal Uygulamaları(Enterprise Applications) Tanıyalım – Burak Selim Şenyurt
11:10 Bir “Canlı Ön Analiz” Toplantısı – Nezih Tınas
12:20 Ara
13:00 Microservices – Arda Çetinkaya
14:10 Fonksiyonel Paradigma – Muhammed Cuma Tahiroğlu
15:30 Sanal Gerçeklik – Ercan Bozkurt

Sunumlar boyunca sponsorlarımızın ilettiği sürpriz hediyelerimiz olacaktır.

Etkinlik Sponsorları
Microsoft Türkiye
Dikeyeksen Yayıncılık
Kariyer Mimarı
Portya

Destekleyenler
İstanbul Şehir Üniversitesi Kuluçka Merkezi

 

Bu etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan ve bana da yer veren NedirTV?com‘a ve Uğur Umutluoğlu‘na buradan tekrar teşekkür ederim. Etkinlikte görüşmek üzere.