Çalıştığım firma için daha önce alışma arkadaşı aradığımızı belirten bir yazı paylaşmıştım. Güzel cevaplar gelmişti…Yine böyle bir ihtiyacımız olduğundan aşağıdaki ilanımsı şeyi paylaşıyorum.

Finans sektörünin ihtiyaçlarını paketleyip, ürün geliştiren, geliştirirken öğrenmeyi, öğrendikçe de yeni ürünleri geliştiren bir yazılım firması için;
.NET Framework ile uygulama geliştiren, Asp.Net ile haşır neşir olan,bunları yaparken C# tercih eden, tüm bunları yaparken bir de araştırmayı seven, araştırırken öğrenen ve öğreten, fazla tecrübeden çok, öğrenme isteği yüksek veya nereden başlayacağını kestiremeyen yeni mezun çalışma arkadaşları arıyoruz.

Temel yazılım presiplerini bilen, neyi neden yaptığını bilen veya sorgulayan, ya da neyi neden yapmamasını anlayabilecek analatik düşünceye sahip, yazılım geliştirme süreçlerine ilgisi olan ve hatta yazılım mimarisi ile ilgilenen, bu konular hakkında konuşmayı seven, konuştuğu kadar da bir şeyler üretmeye çalışan, sorumluluk alabilecek ve aldığı sorumlulukları zamanında tamamlayabilecek kişiler CV’lerini gönderebilirler çekinmeden…

Şahane çalışma arkadaşları, rahat ama kesinlike deneyim kazandıracak ve bir çok şey öğretecek bir çalışma şekli garanti. (:

İletişim kısmındaki e-mail adresine CV’lerinizi gönderebilirsiniz…

Edit: Firma bilgisi söyleyemiyorum ancak lokasyon Maslak,İstanbul. Gelen yorumlar için teşekkürler.