Uzun zamandır yine siteye yazı yazamıyordum.Ve artık son bir kaç yazım hep böyle başlıyor.Yine oldukça yoğun bir dönemdeyim.Üzerinde çalıştığım projenin bir kısmı teslim edilecek,o yüzden oldukça yoğun bir tempo ile çalışmaya devam ediyorum.Onun dışında geçen haftasonu oldukça güzel bir haftasonu geçirdim.Uzun bir aradan sonra iyi geldi bu…Ankara’dan okuldan 2 arkadaşımla buluştum kuzenle birlikte,Fenerbahçe parkında kahvaltı,Taksim’de tur,Pentagram konseri…Süperdi süper.Kuzen(Bora),Ezgi,Ayşe çok teşkür ediyorum size bu güzel haftasonu için (:

Peki şimdi neler yapıyorum…Uzun bir süredir boşladığım kendi projelerime yeniden bakmaya başladım. DirectX 10 çıktı ama ben hala MDX 1.1 ile uğraşıyorum, ne gerek varsa…Aslında bununda nedeni teknik imkanlar.Yeni bir bilgisayar ile inşallah aklımda ki şeyleri gerçekleştireceğim.Neyse MDX 1.1 diyorduk. Daha önce uğraştığım basit grafik yapısını paket haline getirmeye başladım. Windows Application’larında grafik çıkarmak için falan ne kadar gerekli olduğu tartışmaya açık bir component olacak bu paket.Az kaldı,bir ara bitecek inşallah.

Onun dışında WPF ile basit bir paintden bozma çizim zımbırtısı tutorial’ı hazırladım.Yazısını düzenleyip buraya koymam lazım…Off çok iş var çok…(:

Bir sonraki “uzun zamandır yine siteye yazı yazamıyordum” diye başlayan yazımda görüşmek üzere…